Ga naar hoofdinhoud

Van Peperstraten en Evers beginnen ochtend goed: twee maal Wilhelmus

Daphne van Peperstraten met Greenpoint's Cupido. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In Exloo begon de dag vanochtend goed voor Daphne van Peperstraten en Senna Evers. Van Peperstraten liet het Nederlands volkslied klinken bij de Young Riders en Evers pronkten bovenaan de uitslagenlijst bij de Children. 

Daphne en Greenpoint’s Cupido (v.Johnson) zetten een score neer van 73,971% en pakte daarmee met 0,834% verschil de winst bij de Young Riders. Deze score betekende een persoonlijk record voor de amazone als Young Rider. Esmée Donkers en Chaina (v.Sir Donnerhall) mochten achter Daphne aansluiten en eindigden met 73,137% op een tweede plaats. Kimberly Pap maakte met Vloet Victory (v.Jazz) de top drie compleet. Met een percentage van 72,206% werd de amazone derde.

Children

Bij de Children was het Senna Evers die er met de overwinning vandoor ging. De amazone stuurde Happy Feet (v.Tuschinski) naar een score van 73,929% en schreef daarmee de rubriek op naam. Anniek van Dulst en Isala’s Arielle (v.Kosmo van Orchid’s) eindigden met 73,572% als tweede voor Lara van Nek en Fariska (v.Vivaldi). Van Nek behaalde een percentage van 69,583 en maakte het podium compleet.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook