Ga naar hoofdinhoud

Van Peperstraten en Evers beginnen ochtend goed: twee maal Wilhelmus

Daphne van Peperstraten met Greenpoint's Cupido. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In Exloo begon de dag vanochtend goed voor Daphne van Peperstraten en Senna Evers. Van Peperstraten liet het Nederlands volkslied klinken bij de Young Riders en Evers pronkten bovenaan de uitslagenlijst bij de Children. 

Daphne en Greenpoint’s Cupido (v.Johnson) zetten een score neer van 73,971% en pakte daarmee met 0,834% verschil de winst bij de Young Riders. Deze score betekende een persoonlijk record voor de amazone als Young Rider. Esmée Donkers en Chaina (v.Sir Donnerhall) mochten achter Daphne aansluiten en eindigden met 73,137% op een tweede plaats. Kimberly Pap maakte met Vloet Victory (v.Jazz) de top drie compleet. Met een percentage van 72,206% werd de amazone derde.

Children

Bij de Children was het Senna Evers die er met de overwinning vandoor ging. De amazone stuurde Happy Feet (v.Tuschinski) naar een score van 73,929% en schreef daarmee de rubriek op naam. Anniek van Dulst en Isala’s Arielle (v.Kosmo van Orchid’s) eindigden met 73,572% als tweede voor Lara van Nek en Fariska (v.Vivaldi). Van Nek behaalde een percentage van 69,583 en maakte het podium compleet.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook