Ga naar hoofdinhoud

Van Silfhout en Van Lierop zegevieren

Dressuuramazone Dana van Lierop op de galopbaan

Een succesvolle dag voor de Nederlandse dressuurcombinaties vandaag in Vidauban. Ze wonnen niet alleen de Nations Cup, maar reden zich ook in de kijker in de overige rubrieken. Zo zegevierde Dana Van Lierop in een U25-wedstrijd, voor jeugd onder de 25 jaar, met Jerich Wunschtraum (v. Warkant) en won Diederik van Silfhout de Inter I met Anne Beth (v. Oscar). Laurens van Lieren werd tweede met Uranium W (v. Metall).

Ook voor de jeugd stonden er wedstrijden op het programma. Bij de pony’s was de Duitse Semmieke Rothenberger vooral concurrent van zichzelf. Zij bezette de eerste en de tweede plaats met topscores van 77,520 en 76,423%. Febe van Zwambagt en FS Coco Jambo volgden op gepaste afstand met 71,870% en werden daarmee derde. De andere deelnemers bleven ver onder de 70%.

Bij de Young Riders kwam opnieuw een Rothenberger op kop, dit keer was het Sönke Rothenberger die met Cosmo 59 (v. Van Gogh) op 71,930% uitkwam. Anne Meulendijks legde beslag op de tweede en de vierde plaats met respectievelijk President’s MDH Avanti en MDH Parole.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook