Ga naar hoofdinhoud

Van Silfhouts Expression door kleine blessure niet naar Aken

Exclusief, Update
Diederik van Silfhout met Expression N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Bondscoach Alex van Silfhout moet zijn dressuurteam voor de Nations Cup in Aken wijzigen. De Vivaldi-zoon Expression van zijn zoon Diederik is door een kleine blessure uitgeschakeld. Deze week liep de tienjarige hengst een verrekking op en het zomerseizoen is voor het paar voorbij.

Samen met Marlies van Baalen en Adelinde Cornelissen zou Diederik van Silfhout met Expression het Nederlandse team vormen voor de landenwedstrijd in Aken. Maar de blessure bij het paard zet een flinke streep door de plannen van Van Silfhout.

Alex van Silfhout legde vanmorgen aan Horses uit: “Deze week liep Expression een kleine blessure op, een verrekking. Niet heel ernstig, maar het houdt het paard voorlopig aan de kant. Natuurlijk super jammer. We gaan niets haastig oplossen, we geven hem rustig de tijd om te herstellen. Het zomerseizoen is voor hem wel voorbij, ik verwacht dat hij in de herfst weer in actie komt.”

Anne Meulendijks neemt niet de plaats van Diederik van Silfhout in. In Aken zal dus geen team voor de landenwedstrijd van start gaan.

Bron Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook