Ga naar hoofdinhoud

Van Zwambagt en Bruntink in top van het klassement Inter I

Febe van Zwambagt hie met Emporio Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op het Azelhof in Lier werd vanmiddag de Inter I van de 4* afgewerkt. Hierin was de overwinning voor Ann-Christin Wienkamp. De Nederlandse amazones Febe van Zwambagt en Vai Bruntink plaatsten zich in de top van het klassement.

Wienkamp kwam met Nymphenburgs First Choice (v.Fidertanz) tot een score van 71.471%. De score van het Duitse duo was goed genoeg om de overwinning op naam te zetten. De Belgische Jorinde Verwimp kwam met Kastar Hof ter Zeedycke D’12 (v.Game Boy D) 0.147% tekort op Wienkamp en moest genoegen nemen met een tweede plaats. Landgenote van Wienkamp, Andrea Timpe bezette met 70.676% de derde plek met Don Carismo (v.Don Crusador).

Nederlandse amazones

Febe van Zwambagt kwam met haar Fyeo (v.United) tot een score van 69.441% en eindigde daarmee als zesde in het klassement. Net achter van Zwambagt eindigde landgenote Vai Bruntink met de Westpoint-nakomeling Darabel. Bruntink scoorde 69.176% en werd zevende.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook