Ga naar hoofdinhoud

Vandaag op WEG Tryon: Edward, Emmelie en eventingdressuur

Wat brengt dag 2 van de Wereldruiterspelen in Tryon? Horses.nl zet het voor u op rij. Vandaag wordt de landenwedstrijd dressuur beslist in het tweede deel van de Grand Prix. Voor Nederland komen Emmelie Scholtens met Apache (18.17 uur) en Edward Gal met Glock's Zonik (23.06 uur) in actie. Verder begint vandaag ook de eventing met de eerste dressuurdag. 

Zoals altijd komen op de tweede dag de beslissende combinaties aan de start. Voor Duitsland zijn dat Sönke Rothenberger met Cosmo (17.50 uur) en Isabell Werth (22.39 uur), voor de Verenigde Staten Kasey Perry-Glas met Dublet (18.26 uur) en Laura Graves met Verdades (23.15 uur), voor Groot-Brittanië Carl Hester met Hawtin’s Delicato (17.10 uur) en Charlotte Dujardin met Mount St. John Freestyle (21.51 uur) en voor Zweden Therese Nilshagen met Dante Weltino (17.59 uur) en Patrik Kittel met Well Done de la Roche CMF (22.48 uur).

Klik hier voor de volledige startlijst

Eventing: Naber-Lozeman en Kroeze vandaag

Voor Team NL eventing komen vandaag Alice Naber-Lozeman met ACSI Harry Belafonte om 16.51 uur en Renske Kroeze met Jane Z om 21.14 uur in actie.

Klik hier voor de volledige startlijst

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook