Ga naar hoofdinhoud

Victoria Max-Theurer onoverwinnelijk in Achleiten

Foto LR

De Oostenrijkse amazone Victoria Max-Theurer lijkt in eigen land niet te kloppen. Op haar eigen concours, het CDI4* in Achleiten, begon ze gisteren met twee overwinningen en daar voegde ze zojuist een derde aan toe.

Gisteren begon het CDI met de Grand Prix’ voor de Special en voor de kür. Vici Max-Theurer startte de Breitling W-dochter Blind Date in de GP voor de Special en met een score van 73.52% won ze royaal van haar landgenote Evelyn Haim-Swarovski en het voormalige Olympiade paard van Siril Helljesen, Dorina (v. Blue Hors Don Schufro) met 67.00% en Patricia Schärli uit Zwitserland op Cappucino XIV (66.96%).

Ook in de andere Grand Prix was Max-Theurer oppermachtig. Nu won ze met de door haar moeder gefokte Augustin OLD (v. August der Starke) met 75.76%. De Zwitserse Marcela Krinke Susmelj reed Smeyers Molberg (v. Michellino) naar de tweede plek met 72.42% en derde werd de Canadese Karen Pavicic met Don Daiquiri (v. Don Cardinale) met 68.00%. Voor Pavicic een goede stap in de richting van een plaats in het Canadese team voor de wereldruiterspelen in Normandië.

De kür op muziek werd vanmiddag verreden en hierin pakte Victoria Max-Theurer haar tweede overwinning met haar mooie hengst Augustin. Met 81.40% was ze wederom te sterk voor Marcele Krinke Susmelj. De Zwitserse kreeg 76.125% voor haar kür. Nu kwam op de derde plaats de Amerikaanse amazone Jennifer Hoffmann met XXXL Rubinio NRW (v. Rubin-Royal) met 71.80%.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook