Ga naar hoofdinhoud

Video’s: Medaillewinnaars samen op podium

In de ring zijn het elkaars grootste concurrenten, daarbuiten goede vrienden. Dat bleek maar weer eens na afloop van de Grand Prix dressuur toen de ruiters van Nederland, Duitsland en Denemarken zich verzamelden in het pershotel. Als er iets te vieren valt, is dat de plek van samenkomst. Horses.nl-correspondent Fabian Brockötter legde het feest vast op video.

Na een korte viering per land zakte het Nederlandse team af naar de feestlocatie van het gouden team. Onder aanvoering van team Duitsland werden ook Denemarken en Nederland het podium opgetrokken om het olympisch eremetaal samen te vieren.

Imke Schellekens-Bartels vertelt over het feestje in haar blog op Academybartels.com: ,,Na de medailleceremonie, die om half twaalf plaatsvond in het stadion, zijn we rond één uur aangekomen in de Holland Olympic Club, waar een hele grote groep Oranje fans ons op stonden te wachten! Super gaaf, en een heel gezellig feest! Stiekem nog even weggekaapt door Wolfram Wittig (trainer Isabel Werth) om op de benedenverdieping samen met de Duitsers en de Denen(brons) ook nog even een feestje te bouwen! Al met al een topavond!”

Video: Nederlandse dressuurteam trekt champagnefles open.

Video: Duitsland, Denemarken en Nederland vieren samen feest.

 

Lees ook:
Isabell bezorgt Duitsland gouden teammedaille
Foto’s: Anky scoort slechts 74,750 % met prachtige proef

Foto’s: Imke voorlopig tweede in olympische Grand Prix 
Foto’s: Hans Peter Minderhoud rijdt 69,625% in Grand Prix

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Video’s: Medaillewinnaars samen op podium

  • Wilma

    Dat is nou het mooie van (olympische) paardensporters. Hoor je in Nederland dat de politie bij de voetbalwedstrijd Twente – Arsenal een hoop lieden heeft gearresteerd omdat ze zo nodig moesten gaan knokken, wordt hier gewoon gefeest: winaars en verliezers: chapeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook