Ga naar hoofdinhoud

Voets en Krijnsen op podium Grade IV, Hosmar slaat dubbelslag in Grade V

Sanne Voets met Demantur RS2 N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Sanne Voets en Lotte Krijnsen eindigden vandaag in de Grade IV samen op het podium net als gisteren. Frank Hosmar was wederom in de Grade V oppermachtig en belandde met twee paarden op het podium. 

Voets reed een top proef met Demantur RS 2 N.O.P. en werd daarvoor beloond met 76,789%, een persoonlijk record. De amazone was ruim zeven procent los van de nummer twee in de Grade IV. Die nummer twee was haar landgenote Lotte Krijnsen. Met Rosenstolz (v.Rotspon) behaalde Krijnsen een score van 69,593 en eindigde als tweede.

Grade V

In de Grade V was Frank Hosmar net als gisteren weer oppermachtig. De Nederlander stuurde Alphaville N.O.P. (v.Sandreo) naar een eerste plaats met een score van 74,127%. De Russische Natalia Martyanova zette met Quinta (v.Quaterhall) een proef neer die gewaardeerd werd met 71,865% en eindigde als tweede. Ook met zijn tweede paard Guetta (v.Sandreo) eindigde Hosmar op het podium. Een score van 70,119% bezorgde de ruiter een mooie derde plaats.

Uitslag Grade IV.

Uitslag Grade V.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook