Ga naar hoofdinhoud

Voice en Zanardi afgemeld voor NK

Hans Peter Minderhoud met Zanardi Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De hitte heeft het Glock Horse Perfomance Center doen besluiten Glock's Voice en Zanardi af te melden voor de Nederlandse kampioenschappen. "Het wordt morgen 35 graden en deze twee paarden gaan niet naar Tryon, dus hoeven ze de kampioenschappen ook niet te lopen."

Omdat Glock’s Zonik N.O.P. en Glock’s Dream Boy wel in de race zijn voor deelname aan de Wereldruiterspelen, verschijnen zij morgen wel aan start.

Bron: GHPC

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

2 reacties op “Voice en Zanardi afgemeld voor NK

  • Pim Koudijs

    Okay……: stel Zonik en Dreamboy blijven op stal omdat het echt te warm is. Dan zegt de bondscoach: “ nou, dan mogen jullie niet Naar Tryon” Als ik dan in de schoenen van Hans Peter of Edward zou staan zou ik denken …… “ O.K. Rien, veel succes “

    Wellicht waant onze Bondscoach zich in de zelfde luxe positie als Monica Theodorescu, maar vrees dat dat een gevalletje ‘ wishfull thinking’ is. Alles in het kader van dieren welzijn.

  • kim

    heeeel verstandig!!! Waarom het NK niet aflassen of verzetten. De paarden die wel geselecteerd worden voor Tryon zullen er wel van opknappen om in. deze hitte te moeten lopen!!! Als de bondscoach nu nog niet weet wie er mee gaan………..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook