Ga naar hoofdinhoud

Wederom dubbel winst voor Yvonne Snieder

Foto Lonneke Ruesink
Zaterdag was Yvonne Snieder al niet te kloppen in Assen, waar ze het ZZ-Zwaar won met TandArt Glory Days (lees hier). Zondag herhaalde ze dit kunstje nogmaals, nu op de subtopwedstrijd in Sonnega, maar nu met het paard Eclipse P&P (v. Zhivago). 

De punten in Sonnega vielen niet bepaald mee. Een groot deel van het ZZ-Zwaar kwam niet op winst uit, en ook in de gecombineerde Lichte Tour-rubriek waren de punten niet om over naar huis te schrijven. Lichtpuntje vormden dan ook Yvonne Snieder en haar paard Eclipse P&P die scores neerzetten in het ZZ-Zwaar van 66,43% en 63,86%. In de eerste proef kwam Kenna Bakker met De Mersken Ginfonia KB nog aardig in de buurt met 65,86%, maar de tweede proef moest ze helaas opgeven en werd Yvonne Lawrence nu tweede met DGH Corazon met 59,79%. In de eerste proef kwam Lawrence wel op een winstpunt uit (61,36%) en werd ze derde.

Den Nekker wint LT

De Lichte Tour werd door beperkte deelname in beide rubrieken in handicap verreden. Echte hoogtepunten bleven uit. Jolanda de Nekker zette met haar Empire SDN (v. Jazz) het beste resultaat neer van 62,72% voor haar Prix St. Georges-proef. Rommie Stegeman en Brenna kwamen nog het dichtst in de buurt met 62,65% in de Intermédiaire I.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.