Ga naar hoofdinhoud

Wederom dubbel winst voor Yvonne Snieder

Foto Lonneke Ruesink

Zaterdag was Yvonne Snieder al niet te kloppen in Assen, waar ze het ZZ-Zwaar won met TandArt Glory Days (lees hier). Zondag herhaalde ze dit kunstje nogmaals, nu op de subtopwedstrijd in Sonnega, maar nu met het paard Eclipse P&P (v. Zhivago). 

De punten in Sonnega vielen niet bepaald mee. Een groot deel van het ZZ-Zwaar kwam niet op winst uit, en ook in de gecombineerde Lichte Tour-rubriek waren de punten niet om over naar huis te schrijven. Lichtpuntje vormden dan ook Yvonne Snieder en haar paard Eclipse P&P die scores neerzetten in het ZZ-Zwaar van 66,43% en 63,86%. In de eerste proef kwam Kenna Bakker met De Mersken Ginfonia KB nog aardig in de buurt met 65,86%, maar de tweede proef moest ze helaas opgeven en werd Yvonne Lawrence nu tweede met DGH Corazon met 59,79%. In de eerste proef kwam Lawrence wel op een winstpunt uit (61,36%) en werd ze derde.

Den Nekker wint LT

De Lichte Tour werd door beperkte deelname in beide rubrieken in handicap verreden. Echte hoogtepunten bleven uit. Jolanda de Nekker zette met haar Empire SDN (v. Jazz) het beste resultaat neer van 62,72% voor haar Prix St. Georges-proef. Rommie Stegeman en Brenna kwamen nog het dichtst in de buurt met 62,65% in de Intermédiaire I.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook