Ga naar hoofdinhoud

Weer een Apache van Valk naar Skobe Rosén

Apache en Emmelie Scholtens Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Ad Valk heeft weer een Apache verkocht aan de Zweedse Sophia Skobe Rosén. Dat betekent opletten, de laatste twee Apaches die deze move maakten zijn namelijk de aan Lisa Müller (de vrouw van topvoetballer Thomas Müller) verkochte Falcon en de dit voorjaar door Andreas Helgstrand aangeschafte Jovian, de afgelopen weekend op de Deense hengstenkeuring werd geprimeerd. Nu is het Iskander

Iskander (mv. Inspekteur) werd gefokt door familie De Mol uit Loosbroek en liep afgelopen zomer in de halve finale van de Pavo Cup voor vierjarigen naar 87,6 punten onder Femke de Laat. In de finale werd hij uiteindelijk 9de met een totaal van 169,2 en was daarmee de beste ruin.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook