Ga naar hoofdinhoud

Weer top scores voor Rixt van der Horst

De Para dressuursport in Nederland zit duidelijk in de lift. Niet alleen de deelnemersaantallen nemen toe, maar ook het niveau wordt steeds hoger. Scores van ruim boven de 70% gaan we al bijna 'normaal' vinden. Afgelopen weekend op de selectiewedstrijd van de KNHS Para Dressuur Trophy in Vorden behaalden verschillende combinaties ook weer dik 70%.

Rixt van der Horst zette in Vorden de hoogste score van de dag neer. Zij won met Uniek (v. Gribaldi) twee proeven in de gecombineerde Grade IB/II, met 74,29% en 72,57%.

Frank Hosmar reed in de individuele proef met Alphaville NOP (v. Sandreo) bijna 74% bij elkaar, waarmee hij de Grade IV ruimschoots won. Sabine Peters won met Patroeska (v. Polytraum) de landenproef.

In de Grade III won Tessa Baaijens- De Vries twee proeven. De eerste met Riana (v. Darlington) en de tweede met Brencedor van het Lispenhof (v. Don Frederico).

Bekijk hier alle uitslagen.
Lees woensdag alles over deze wedstrijd in De Paardenkrant.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook