Ga naar hoofdinhoud

Weer twee overwinningen voor Suppenkasper en Steffen Peters

Steffen Peters met Suppenkasper Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het West Coast Dressage Festival in Temecula doet Steffen Peters en zijn Spielberg-zoon Suppenkasper goed. Dit weekend was het weer raak voor het paar met een zege in de Grand Prix en de Special. Eind januari zegevierde Peters ook al twee keer in Temecula. Toen was het hun eerste optreden sinds de WEG in Tryon.

Met een percentage van 74.435% won Steffen Peters en de elfjarige Suppenkasper de Grand Prix. Peters bleef net onder zijn pr die hij eind januari reed met de ruin. Ook de Special was voor Peters, hierin scoorde hij 74.298% ook net wat lager dan zijn pr.

In Temecula had Steffen Peters weinig tegenstand. In de Special waren vijf deelnemers. De meeste Amerikanen verblijven in Florida en rijden op het Dressage Festival. Peters is in California gebleven om de organisatie te steunen bij het behoud van de serie wedstrijden aan de westkust.

In de Special werd Nick Wagman tweede met de KWPN’er Zenith (v. Painted Black). Het paar kwam tot 67.106%.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Dressage News

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook