Ga naar hoofdinhoud

Werth wint gemakkelijk van Van Grunsven

Isabell Werth Warum NichtIsabell Werth won vanmorgen met Warum Nicht (v. Weltmeyer) de individuele Grand Prix in Aken met 75,04 procent. Ze had daarmee een voorsprong van ruim 4 procent op Anky van Grunsven met Painted Black (v. Gribaldi) die derde werd. De tweede plaats was voor de Duitse amazone Monica Theodorescu. Met Whisper (v. Welt Hit I) reed ze 71,92 procent bij elkaar.

Edward Gal eindigde met Sisther de Jeu (v. Gribaldi) op een twaalfde plaats (67,29 procent). De uitslag van deze individuele Grand Prix telt niet mee voor de landenwedstrijd.

Klik hier voor alle uitslagen

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook