Ga naar hoofdinhoud

Wijzigingen in spring- en dressuurkaders

Piet Raijmakers Rascin (v.Ramiro)Bij de disciplines springen en dressuur voerden de bondscoaches een flink aantal wijzigingen door. In beide disciplines werden de kaders van de senioren, young riders en junioren geactualiseerd. Ook wijzigde het kader van de springpony’s.

Springkaders
Bondscoach Rob Ehrens heeft tal van combinaties toegevoegd aan het B-kader springen senioren. Het betreft Jurgen Stenfert met BMC Okometa en BMC Julot Trefle, Eric van der Vleuten met VDL Groep Tomboy, Vincent Voorn met Audi’s Reflection, Harrie Smolders met Walnut de Muze, Wout-Jan van der Schans met Sir Corland en Piet Raijmakers sr. met van Schijndel’s Rascin.

Bij de young riders en de junioren versterken de Nederlandse kampioenen Gerben Morsink met That’s Life en Dominique Roelofsen met Kompromis het A-kader. Ook de combinaties die afreizen naar het EK in Praag en die nog geen deel uitmaakten van het A-kader zijn hierin opgenomen. Bij de young riders zijn dat Michel Hendrix met Triple en Wesley Heydens met Pavarottie H.

Bij de Junioren werden Jody van Gerwen met Shalon Stanford, Laura Spekenbrink met Minardi en Ruben Romp met Hopes are High aan het A-kader toegevoegd. Kirsten Rikkert met Romantico R.A.G., Fabienne Roelofsen met Fred en Shanice Roozeboom met Sambo Lino mogen zich vanaf heden A-kaderlid bij de pony’s noemen.

Dressuurkaders
Bondscoach dressuur pony’s Christa Laarakkers is zelf ook kaderlid geworden. Met Ovation selecteerde zij zich voor het B-kader. Edward Gal is eveneens aan het B-kader toegevoegd. Zijn tweede troef in dit kader is Sisther de Jeu. Bij de young riders werd Kim Vugts met Feinsinn NRW opgenomen in het A-kader

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook