Ga naar hoofdinhoud

Wilhelmus voor Young Riders team in Saumur

Young Riders winnen landenwedstrijd Saumur. Myrthe Wedda, Maud Hofland, Zoe Kuintjes, Amber de Groot en bondscoach Monique Peutz.

In de teamtest van de Young Riders pronkte Pays-Bas bovenaan de uitslagen lijst. Het Nederlandse team verwees de Duitsers en de Fransen naar de tweede en derde plaats. Myrthe Wedda zette van de Nederlanders het beste resultaat neer en schreef  de proef op haar naam.

Wedda en Diamond Geezer (Diamond Hit x Krack C) pakten de overwinning bij Young Riders met een nieuw persoonlijk record van 72,735%. Het Nederlandse team kwam mede dankzij de score van Myrthe op een totaal van 210,500 en lag daarmee net 0,453 boven Duitsland. Maud Hofland en Urbanes (Gribaldi x Welthit II) scoorden 69,765%, Zoe Kuintjes en Primeval Brittsion (Sir Donnerhall x Krack C) 68% en Amber de Groot en R. Banderas (Radetzky x Matador) kwamen tot 66,235%. Dit was genoeg voor het Nederlandse team om op de hoogste trede van het podium plaats te nemen. Duitsland kwam op 210,147 en het Franse team op 207,265.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook