Ga naar hoofdinhoud

Wim Ernes maakt dressuurteam Rotterdam bekend

Bondscoach Wim Ernes maakte vanmiddag tijdens de persconferentie van CHIO Rotterdam de dressuurcombinaties bekend die deelnemen aan de landenwedstrijd in het Kralingse Bos. Hij kiest voor de combinaties Edward Gal met Glock’s Undercover, Hans Peter Minderhoud met Glock's Romanov, Patrick van der Meer met Uzzo en Madeleine Witte-Vrees met Blom’s Wynton.

De Nederlandse dressuurequipe won enkele weken geleden de eerste landenwedstrijd in de serie waarvan het 65e CHIO ook deel van uitmaakt. “Ik wil die eerste plaats graag vast houden. Dat is ook de reden dat ik in Rotterdam het team inzet waarmee ik denk op dit moment de hoogste score te kunnen halen”, vertelt Ernes. Adelinde Cornelissen en Jerich Parzival zijn niet opgenomen in het team omdat Parzival herstellende is van een hartritmestoornis.

Het CHIO Rotterdam is voor bondscoach Wim Ernes een observatiewedstrijd voor het Europees kampioenschap eind augustus in het Deense Herning. Het CHIO Rotterdam vindt van 19 tot en met 23 juni plaats in het Kralingse Bos.

Bron: Horses / KNHS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook