Ga naar hoofdinhoud

Witte-Vrees en Cennin niet van start op CDI4* Roosendaal

Exclusief
Madeleine Witte-Vrees met Cennin. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Madeleine Witte-Vrees stond met Cennin (v. Vivaldi) op de startlijst voor het CDI4* in Roosendaal, maar moet wegens een hernia aankomend weekend verstek laten gaan. "Ik heb twee weken geleden een pijnblokkade laten zetten om mijn rugklachten te bestrijden en de artsen voorspelden al dat de pijn de eerste weken erger kon worden. Dat is het geval en dat betekent dat ik nu niet optimaal kan rijden", verklaart de amazone haar afmelding. 

“Ik heb al wel twintig jaar last van mijn rug, maar het werd de laatste tijd steeds erger. Zoals eigenlijk alle paardensporters wel zeggen, komt een operatie niet uit, dus heb ik voor het eerst zo’n blokkade laten uitvoeren in de hoop dat de klachten dan even weg blijven”, zegt Witte-Vrees.

Blik vooruit

Hoewel de amazone dit weekend niet van start kan heeft ze haar pijlers alweer op de eerst volgende wedstrijd gericht. “Ik rijd gewoon thuis de paarden door, maar kan er op dit moment even niet alles uithalen. Hoewel het natuurlijk jammer is dat ik niet naar Roosendaal kan, is de observatiewedstrijd in Rotterdam voor het EK  voor mij belangrijker, dus dan wil ik er staan. Dan kan ik beter nu een stapje terug doen om volgende maand er weer helemaal klaar voor te zijn”, blikt de amazone vooruit.

Cennin in vorm

Hoewel Witte-Vrees nu zelf even een stapje terug moet doen, geeft ze aan dat Cennin in vorm is. “Een aantal weken geleden waren we op trainingskamp in Vorden en daar liep hij super goed, dat geeft vertrouwen”, klinkt het enthousiast.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.