Ga naar hoofdinhoud

Gouden Glamourdale en bronzen Hermès gehuldigd op WK Jonge Dressuurpaarden

Glamourdale met Charlotte Fry en Hermès N.O.P. met Dinja van Liere Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De sfeer na de spannende finale voor vijfjarigen zat er al goed in toen de twee tophengsten van het KWPN in de baan kwamen: de dubbel gouden Glamourdale en de dubbel bronzen Hermès. Zij werden gehuldigd voor hun fantastische verrichtingen op het WK in Herning. De twee geweldenaars stonden garant voor een geweldige show.

Zo verschillend als ze zijn, zo imponerend zijn ze allebei. De twee boegbeelden van de hedendaagse KWPN dressuurfokkerij lieten aan het internationale publiek nog maar een keer zien waarom zij eremetaal wonnen op het Wereldkampioenschap.

Dinja van Liere toonde de lichtvoetigheid van Hermès waarmee ze twee bronzen medailles won. Hij is in eigendom van Joop en Renate van Uytert en de familie Anker die allen aanwezig waren deze avond.

Onder het toeziend oog van eigenaren Gertjan en Anne van Olst imponeerde krachtpatser Glamourdale weer met zijn grandioze galoppade onder Charlotte Fry. Ook de fokkers, de familie Rodenburg voor Glamourdale en de familie Gijsbers van Hermès waren aanwezig om te genieten van dit spektakel. Iedereen werd uitgebreid in een bloemetje gezet en bedankt voor hun bijdrage in dit grandioze succes.

Bron: KWPN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook