Ga naar hoofdinhoud

Startlijst derde selectie WK Jonge Dressuurpaarden online

WK jonge dressuurpaarden Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het derde selectiemoment voor het WK Jonge Dressuurpaarden wordt op dinsdag 4 juli verreden in Ermelo. Momenteel zijn er nog twaalf vijf- en twaalf zesjarige paarden en negen zevenjarige paarden in de race voor een ticket.

In mei en juni werden de eerste twee selectiemomenten voor het WK Jonge Dressuurpaarden verreden. Momenteel zijn er nog 33 dressuurpaarden (twaalf vijfjarigen, twaalf zesjarigen en negen zevenjarigen) in de race voor een ticket. Na het derde selectiemoment worden de geselecteerde paarden bekendgemaakt. Hierna volgt nog een extra proefgerichte training voor de geselecteerde combinaties en de eerste reservecombinaties.

Startlijst

Bron: KWPN

Eén reactie op “Startlijst derde selectie WK Jonge Dressuurpaarden online

  • Antje

    Volgens mij kunnen ze net zo goed stoppen met deze selectie, want er staat van tevoren al vast wie er naar het WK mogen. Zo worden de Friezen nog steeds gediscrimineerd. Krijgen heel positief commentaar, maar worden zo de selectie uit gegooid. Misschien eens tijd voor een selectiecommissie die niet aan het KWPN vast zit. Want ik heb het vermoeden dat die doodsbang zijn dat het enige echte Nederlandse ras hun voorbij gaat streven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.