Ga naar hoofdinhoud

Startlijsten WK-selectie bekend

Hans Peter Minderhoud met Invictus. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op donderdag 1 en vrijdag 2 oktober wordt in Nunspeet de laatste WK-observatie/training verreden en nu zijn de startlijsten bekend. Nieuwe combinatie in het WK-traject is Hans Peter Minderhoud met de zevenjarige Invictus (v. Jack Sparrow). Zij wonnen afgelopen weekend op het NK Dressuur goud in de Lichte Tour.

Verder op de startlijst Jovian (v. Apache) met Andreas Helgstrand (winnaar 2019 bij de vijfjarigen), multikampioen Jameson RS2 (v. Zack) met Marieke Van der Putten en nog een multikampioen: Imposantos (v. Wynton). De hengst voegde met Bart Veeze afgelopen weekend nog een titel toe aan zijn lange erelijst, namelijk goud op het NK Dressuur in het ZZ-Zwaar.

Van Uytert

Renate van Uytert – van Vliet neemt haar drie hengsten mee, In Style (v. Eye Catcher), Just Wimphof (v. De Niro) en Pavo Cup-winnaar Johnny Depp (v. Bordeaux).

Verden

De combinaties rijden de finaleproef, gevolgd door een kwartier training. Na de observatie wordt de afvaardiging bekend gemaakt. Het wereldkampioenschap voor jonge dressuurpaarden wordt verreden van 9 tot en met 13 december in Verden.

Startlijst 1 oktober

Startlijst 2 oktober

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.