Ga naar hoofdinhoud

WK-ticket voor Tom Franckx en IPS Bon Bravour

Tom Franckx en IPS Bon Bravour (v. Painted Black) namen afgelopen weekend in Zandhoven deel aan de laatste selectiewedstrijd voor het WK jonge dressuurpaarden. Franckx wist deze proef te winnen met 84 punten. Het WK-ticket is binnen.

IPS Bon Bravour kreeg vanwege het drukke dekseizoen een korte trainingspauze, wat goed uitpakte. “IPS Bon Bravour voelde heel goed aan”, aldus Tom Franckx. “Zoals altijd was hij heel werkwillig. Ik merkte duidelijk dat zijn rustperiode hem goed heeft gedaan.” Het was de vijfde overwinning voor het duo in de rubriek voor zesjarige paarden.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook