Ga naar hoofdinhoud

Young Riders-team aan kop in Saumur

Febe van Zwambagt & FS Las Vegas. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De dames van het Nederlandse Young Riders-team deden vandaag goede zaken in de teamtest in Saumur. Dankzij de resultaten van Febe van Zwambagt, Bo Oudhof, Jasmien de Koeyer en Julia Groenhart wonnen deze Young Riders de landenproef.

Febe van Zwambagt reed met FS Las Vegas naar het derde resultaat met een score van 70,70%, waarmee de amazone haar laatste A-kader score in the pocket heeft. De jury’s waren het niet helemaal eens, bij jury H stond de amazone aan kop, bij jury C op plek twee en de jury bij B zette van Zwambagt op de negende plaats. Van Zwambagt en FS Las Vegas werden bij de indoorkampioenschappen dit jaar reservekampioen in het ZZ-Zwaar.

Kampioen

Bo Oudhof scoorde met Colt Sollenburg 70,26% en pakte daarmee de vierde plaats. Kersvers Nederlands kampioen Jasmien de Koeyer reed met Esperanza naar de vijfde plaats dankzij de score van 69,83%. Julia Groenhart en First Barrichello scoorden 65,22% en werden daarmee veertiende.

Zwiterse amazone wint

De Zwitserse Estelle Wettstein reed met West Side Story naar de winnende score van 72,11%. Het Zwitserse team werd tweede. De Belgische Jamina Gysels bleef van Zwambagt voor en scoorde met Zico 71,23%. Het Belgische team werd derde.

Zaterdag wordt de individuele proef verreden.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook