Ga naar hoofdinhoud

Zoë Kuintjes wint kleine finale junioren

Zoë Kuintjes met GG Desperado

Ook in de kleine finale van de Junioren werd vandaag flink gestreden in Ermelo. Zoë Kuintjes liet met Primeval Brittsion een zeer constante proef zien die beloond werd met 69,80% en de eerste plaats. Met ruim 2,5% verschil sloeg ze met haar Sir Donnerhall-merrie een gat naar nummer twee, Annemijn Boogaard met Fullspeed TC (67,10%).

Daarachter volgde Merel van Wallenburg (66,32%) met een klein verschil op Guusje van Heeswijk die met Desperado 66,02% en de vierde plek mocht noteren. Benth de Graaf met Zon Primaire GP eindigde op de laatste plaats in deze finale.

Uitslagen

Bron: nk-dressuur.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook