Ga naar hoofdinhoud

Zoutendijk tweede bij Young Riders

Lisanne Zoutendijk, Ringo Star - Foto: Melanie Brevink

Lisanne Zoutendijk moest vanmiddag haar meerdere erkennen in amazone Lina Uzunhasan. De Amerikaanse reed met KWPN-merrie Donna Ray (v. United) naar de overwinning in de kür voor Young Riders.

Uzunhasan kreeg 75,625% in Exloo. Zoutendijk werd met Kostendrukkers Ringo Star (v. Riccione) tweede in 73,708%. De derde plaats was voor de Zweedse hengst Cognac (v. Rosevelt), die onder het zadel van Elin Mattsson naar 72,458% liep.

De kür voor de Young Riders vormde de afsluiting van het dressuurweekend in Exloo.

 

Klik hier voor de volledige uitslag van de YR kür.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook