Ga naar hoofdinhoud

Zusjes Nekeman blijven aan elkaar gewaagd

Marlies van Baalen met Ratzinger Foto Melanie Brevink

Zusjes en dressuuramazones Jeanine en Denise Nekeman zijn zeer aan elkaar gewaagd. Hun onderlinge strijd om de hoogste score werd afgelopen weekend, op de selectiewedstrijd voor het NK, in Assen in het voordeel van Jeanine beslist.

Jeanine Nekeman behaalde met Vlingh (v. Flemmingh) bijna 69% in het ZZ-Zwaar en won daarmee de rubriek. Denise volgde met Boston STH (v. Johnson) met 68%. De proeven van beide amazones waren keurig afgewerkt en met veel controle. “Jeanine liet veel verbinding en gedragenheid zien en Denise haar proef was expressief met strakke lijnen”, vat jurylid Hergen van Hall samen.

Marlies van Baalen schreef de Prix St. Georges op haar naam met Ratzinger (v. Ricardos) met 74%. Janneke Punte volgde met Feinsliebchen (v. Florestan), voor Diederick van Silfhout en Bonzanjo (v. Jazz).

Bekijk hier alle uitslagen.

Lees woensdag alles over deze subtopwedstrijd in De Paardenkrant.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook