Ga naar hoofdinhoud

Euro Horse Stallions

Meer informatie en contact


Caracas (Casall ASK x Colman)

Deze mooie witte hengst vormt al enkele jaren een succesvolle combinatie met zijn ruiter Jos Verlooy, zijn werklust en wilskracht brachten hem naar het hoogste niveau van de sport. Vader Casall ASK behoeft weinig introductie. De moeder is Holsteiner merrie Colthaga (Colman x Barnaul), zelf actief op het 1.60 niveau. De nakomelingen van Caracas zijn zeer mooie en elegante verschijningen.


DON VHP Z (Diamant De Semilly x Voltaire)

DON VHP Z is een hengst met veel charisma en uitstraling, een eindeloos vermogen en ijzersterk karakter. Dankzij deze kwaliteiten, zijn winnaarsmentaliteit en fenomenale resultaten de voorbije jaren wist hij menig fokker te raken. Don VHP Z is sinds 2015 onder Harrie Smolders, deze combinatie heeft al veel internationale prestaties behaald op het allerhoogste niveau.

Emerald van ’t Ruytershof (Diamant De Semilly x Carthago)

De voshengst met zijn gouden manen, 4 witte benen en witte vlek onder zijn buik is een opvallende verschijning. Hij heeft de aangeboren X-factor en groeide door de jaren uit tot een echte superster onder de springpaarden. Verschillende Emerald-nakomelingen presteren intussen succesvol op het hoogste niveau… zijn zoon Igor is zeker een van de meest in het oog springende talenten van het moment.

Kentucky van ’t Ruytershof (For Pleasure x Diamant De Semilly)

Kentucky van ’t Ruytershof is een mooie hengst met indrukwekkende bloedlijnen, goede springkwaliteiten en een fijn karakter. Kentucky genoot zijn opleiding bij Euro Horse, momenteel wordt hij uitgebracht door Denis Lynch op internationaal niveau. Kentucky is vanwege zijn geweldige bloedlijnen populair in de fokkerij. Deze hengst geeft mooie, grote en gelijnde veulens.

Nixon van ’t Meulenhof (Denzel van ’t Meulenhof x Carthago)

Nixon van ’t Meulenhof werd in 2016 goedgekeurd bij het BWP. Hier werd hij als één van de beloftes gezien voor de toekomst. De hengst ontwikkelt zich zeer goed. Zijn power en sterke achterhand zijn de sterke punten. In 2018 won hij de Pavo Hengstencompetitie voor 5 jarigen, eind 2019 schitterde hij met Harrie Smolders in Jumping Mechelen waar zij de rubriek voor 6 jarige hengsten wonnen.