Ga naar hoofdinhoud

Ahlmann: ‘Henrik gaat winnen!’

Christian Ahlmann, hier met Cornado II Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Christian Ahlmann maakte vandaag bekend dat hij in de finale van de Wereldbeker springen in Gothenburg met Clintrexo (v. Clintissimo Z) zal springen. De Duitser had de Zangersheide-hengst ook in Den Bosch bij zich.

Ahlmann won de Wereldbekerfinale in 2011 en pakte dit seizoen de winst in Wereldbekerwedstrijd in Mechelen in december vorig jaar. Ahlmann denkt kennelijk zelf niet te kunnen winnen, want op de vraag wie de wereldbeker 2019 op naam gaat schrijven antwoorde hij: “Henrik (von Eckermann) gaat winnen!” Ahlmann noemt de wereldbeker wel zijn “belangrijkste doel van het indoorseizoen”, dus hij zal zelf ongetwijfeld ook een serieuze poging wagen.

De finale van de Wereldbeker springen vindt plaats van 3 – 7 april in Gothenburg.

 

Bron: World of Showjumping / Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook