Ga naar hoofdinhoud

Fallon V’Gas aangewezen voor verkort onderzoek

De vierjarige interessant gefokte Fallon V'Gas (Cornet Obolensky x Chellano Z) van de combinatie Aaldering/Swelheim is vandaag na zijn presentatie in de finale van de Blom Cup voor vierjarige springpaarden aangewezen voor het verkorte KWPN verrichtingsonderzoek van 21 dagen. De reeds Selle Français goedgekeurde hengst nam hors concours deel aan de Blom Cup en viel onder Yente Schrijvers in de smaak bij de hengstenkeuringscommissie.

Fallon V’Gas werd in Frankrijk gefokt door S.C. V’Gas BC uit Bauge en Anjou en komt uit de bekende De Kreisker-stam (SF-stam 62). Moeder Callas de Kreisker sprong zelf op 1,35m niveau en is een halfzus van de SF-goedgekeurde Ultimate de Kreisker die 1,50m springt, de overgrootmoeder leverde vijf internationale springpaarden en de vierde moeder heeft negen internationale springpaarden gegeven, waarvan er vier 1,60m springen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook