Ga naar hoofdinhoud

Finalisten Blom Cup vijfjarigen bekend

Kardinaal HX (v. Don Diablo) met Pieter Keunen. Foto: Paardenkrant/Jacquelien van Tartwijk

Het tweede onderdeel van de halve finale van de Blom Cup voor vijfjarigen is afgerond en 37 combinaties bleven vandaag en gisteren geheel foutloos. De beste 30 daarvan zijn geplaatst voor de finale.

De deelnemers kregen vandaag een tweefasenparcours voorgeschoteld en daarin leverde Johan Bergs de beste prestatie met Kyfo (v. Comme Il Faut). Als enige dook het duo in de tweede fase onder de 30 seconden. Elisah Aarts volgde op de voet met Kyaklahoma (v. Carrera VDL) met daarna Giovanni Romano met Kaspar R (v. Eldorado van de Zeshoek) op de derde plaats.

Kardinaal HX

De combinaties die zowel gister als vandaag foutloos waren konden zich plaatsen voor de finale. Voor het bepalen van de beste 30 combinaties was de tijd van de tweede fase vandaag doorslaggevend. Bij de 30 beste combinaties zit de KWPN-goedgekeurde hengst Kardinaal HX (v. Don Diablo HX) met Pieter Keunen.

Kallmar VDL

De dubbel foutloos springende KWPN-goedgekeurde hengst Kallmar VDL (v. Carrera VDL) onder Jur Vrieling was net niet snel genoeg om zich te plaatsen voor de finale.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook