Ga naar hoofdinhoud

Bundeschampionate: 9.4 voor Cornet Obolensky-zoon Coros op 2e dag

Sven Sieger en Cheyenne Foto: FN/Stefan Lafrentz

De Bundeschampionate die wordt verreden in Warendorf is in volle gang. In de tweede kwalificatie van de Bundeschampionate voor de zevenjarigen ging de winst naar Sven Sieger en de Clarimo-nakomeling Cheyenne (mv. Quite Capitol). Bij de vijfjarigen zette Hendrik Dowe en de Cornet Obolensky-zoon Coros 3 (mv. Arpeggio) het beste resultaat van de dag neer.

In Warendorf sprong Harm Lahde bij de zevenjarigen naar de tweede plaats met Oak Grove’s Commander Bond (Comme Il faut x Lux), gefokt door Patrick Rubeiz en in eigendom van Gestüt Eichenhain. Henrik Griese en de Zento-zoon Zinordanos (mv.Lordanos) zette een foutloze ronde neer en eindigde op de derde plaats.

9.4 voor Coros 3 bij vijfjarigen

Na een tweede plaats op de eerste dag wist Hendrik Dowe bij de tweede kwalificatie voor de vijfjarigen de overwinning binnen te slepen. De Westfaals-goedgekeurde hengst Coros 3 (cornet Obolensky x Arpeggio) kreeg onder het zadel van Dowe maar liefst 9.4 punten en nam daarmee de leiding. De winnaar van dag één, Marco Kutscher en Cashmere 44 (Cristallo x Contender), moest zich vandaag genoegen doen met de tweede plaats. De combinatie zette een ronde neer wat resulteerde in een score van 8.9 punten. Als derde eindigde Lennard Runge en Doom SR (Diarado x Contendro I) met 8.7 punten.

https://www.facebook.com/watch/?v=1230944547260058&extid=gGFCcLM3PXyFZXsq

Uitslag zevenjarigen

Uitslag vijfjarigen

Bron: Horsesnl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook