Ga naar hoofdinhoud

Catch Me naar winst bij zesjarige springpaarden

Placeholder springen wedstrijd

Catch Me 67 (v. Cellestial) was dankzij twee foutloze rondes en een barragetijd van 40,03 seconden de winnaar van het Bundeschampionat voor zesjarige springpaarden. De ruin werd gereden door Felix Hassmann.

Nipt tweede werd de Bundeschampion van vorig jaar Chao Lee (v. Comme il faut), onder het zadel van Katrin Eckermann. Zowel Catch me 67 als Chao Lee zijn gefokt door en nog steeds in eigendom van de familie van hun ruiter / amazone. Een mooi succes voor de stallen van Hassman en Eckermann.

De derde plaats ging naar Zaccorado Blue (v. Zirocco Blue) met Jana Wargers. Deze Holsteiner hengst werd gefokt door Tanja Schramm en is in bezit van Klaus Isaak.

Op de vijfde plaats en ook twee keer foutloos, vinden we Cascadello Boy RM (v. Cascadello I). Deze Rheinlands gefokte hengst is ook goedgekeurd bij het KWPN. Hij werd gereden door de Duitse Inga Schuurman, is gefokt door Josef Ruyter en is in eigendom van het Nederlands-Duitse syndicaat Rhein-Maas.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook