Ga naar hoofdinhoud

Dancier Gold wint BuCha-kwalificatie Elmlohe met 9.0

Simone Pearce met Dancier Gold. Foto: Equitaris/Becker

Dancier Gold (Dancier x Weltmeyer) liep met amazone Simone Pearce naar gemiddeld een negen op de Bundeschampionate-kwalificatie in Elmlohe. Daarmee verzekerde de hengst zich van een startplek op de finale in Warendorf. Een jaar geleden won de nu zesjarige hengst de kwalificatie in Rhynern.

Dancier Gold, een volle broer van Gestüt Bonhomme’s premiehengst Delorean, scoorde negens voor de galop, Durchlässigkeit en totale indruk en een 9,5 voor de draf. Het laagste cijfer (8,5) werd genoteerd voor de stap. Met gemiddeld een negen hield hij de concurrentie met gemak achter zich.

Zesjarigen

In de rubriek voor zesjarigen waren er ook tickets voor Fleur de Viev (Fidertanz I x Sandro Hit, 8,4), Famous K (Finest x Londonderry, 8,3), Greyson (Grey Flanell x Fürst Romancier, 8,2) en Ecuador di Fonte Abeti (Negro x Sir Donnerhall I, 8,0).

Boa Vista aan kop

Bij de vijfjarigen konden er twee startplaatsen voor Warendorf worden uitgedeeld. De rubriek werd met een 8,3 gewonnen door Greta Heemsoth en Boa Vista (Bon Coeur x Scolari). De tweede plaats ging naar Morricona (Morricone I x Sandro Hit, 8,1).

Bron: Eurodressage/Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook