Ga naar hoofdinhoud

KWPN-hengst Cascadello Boy RM dubbel gekwalificeerd voor BuCha

Cascadello Boy RM (Cascadello I x Balou du Rouet). Foto: Horses.nl/Jacquelien van Tartwijk

De KWPN goedgekeurde Cascadello Boy RM (Cascadello I x Balou du Rouet) is dubbel gekwalificeerd voor de Bundeschampionate in Warendorf. De zesjarige hengst van Syndicaat Rhein-Maas plaatste zich onder Otmar Eckermann al met een 8,2 voor het prestigieuze Duitse jonge paarden-kampioenschap en deed dat deze week nog een keer met Eckermanns stalamazone Inga Schuurmann met precies hetzelfde cijfer. 

De hengst van Syndicaat Rhein-Maas (een Duits-Nederlands samenwerkingsverband van Josef Wilbers, Otmar Eckermann, Ernest Bloemen, Marcel van Helden en Sjaak Bindels) is niet de enige ‘Hollander’ straks in Warendorf. Robin van Lierop kwalificeerde zich eerder dit seizoen al bij de zesjarige dressuurpaarden met Zum Gluck RS2 (v. Zonik) en de Nederlands gefokte Warendorfer staatshengsten Velvet (v. Van Vivaldi, fokker: Nel ten Heuvel) en Deville (v. Dantos, fokker: J. Veurink) zijn ook gekwalificeerd.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook