Ga naar hoofdinhoud

Lena Waldmann met twee paarden bovenaan op BuCha-kwalificatie Moritzburg

Archieffoto Dimagico. Foto: Equitaris/Grömping

Lena Waldmann, stalamazone van Gestüt Bonhomme, won woensdag op de Bundeschampionate-kwalificatie in Moritzburg zowel de rubriek voor vijf- als zesjarige dressuurpaarden. Met Divina Bellezza (DeLorean x Sandro Hit) kreeg ze gemiddeld een 8,0 en voldeed daarmee net aan de eis voor een ticket voor de finale in Warendorf. Met Dimagico (Dimaggio x Jazz Time) kreeg ze eveneens een 8,0.

Met de bij meerdere Duitse stamboeken goedgekeurde Dimagico kreeg Waldmann een zeven voor de stap, achten voor de galop en Durchlässigkeit en 8,5-en voor de draf en totaalindruk. De Hannoveraanse premiehengst won vorig jaar de kwalificatie in Verden. Daarnaast won hij brons op het Hannoveraner Championat.

Halfzus Fidelity

De vijfjarige Divina Bellezza kreeg een 7,5 voor de Durchlässigkeit, achten voor de stap, galop en totaalindruk en een 8,5 voor de draf. De merrie is op Gestüt Bonhomme geboren en getogen. Waldmann heeft ook haar vader, de Hannoveraanse premiehengst DeLorean (Dancier x Weltmeyer) onder het zadel. Ze komt uit dezelfde moeder als de Oldenburgs goedgekeurde Fidelity (Fiderdance x Sandro Hit) van Bonhomme.

Uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook