Ga naar hoofdinhoud

Niet-goedgekeurde Destello OLD loopt kampioenshengst er uit

Destello (v. Dimaggio) met Beatrice Buchwald - Foto: Equitaris.de/Grömping

De nergens goedgekeurde Destello OLD (Dimaggio x Fürst Fugger) was vandaag in het Bundeschampionat voor vierjarige hengsten alle concurrenten, daaronder kampioens- en premiehengsten, de baas. De hengst van Sophie Labri kwam met Beatrice Buchwald uit op een 8,6 gemiddeld. Daarmee ging hij over de Westfaalse kampioenshengst Fashion in Black (v. For Romance I) en de door Tonny aan de Stegge gefokte premiehengst Arcachon (v. Apache).

Destello OLD, die eerder dit jaar al kampioen werd in Oldenburg bij de vierjarige hengsten, kreeg 9’s voor draf en galop, 8,5 voor de stap, 8 voor de stand van opleiding en een 8,5 voor de bouw.

Kampioenshengst Fashion in Black

De kampioenshengst Fashion in Black kwam met Johanna Klippert uit op een 8,4 gemiddeld. De zwarte hengst van Wilhelm Holkenbrink werd volgens de jury een heel stuk mooier sinds afgelopen donderdag. Toen kreeg hij een 8 voor de bouw, vandaag was er een 9 voor dat onderdeel.

Klein eerbetoon aan Apache

De door Tonny Aan de Stegge gefokte Arcachon (Apache x Hotline) bracht een klein eerbetoon aan zijn donderdag ingeslapen vader Apache: een bronzen medaille.  De bruine premiehengst liep gemiddeld naar een 8,3 met Stefanie Wolf.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook