Ga naar hoofdinhoud

CHIO Aken gaat digitaal

Foto CHIO Aachen

De 'O' van CHIO staat dit jaar niet voor Officiel maar voor Online. Het beroemde concours in Aken, dat niet doorgaat vanwege de coronacrisis, komt met een online versie. De digitale editie van het CHIO Aken is van 4 tot 9 augustus. "Maar natuurlijk overtreft niets het echte CHIO Aken", zegt directeur Frank Kemperman.

Het idee achter het CHIO online is een combinatie van virtuele ervaringen, sociale media, sport en entertainment. Er zullen challenges zijn in de dressuur en het springen met internationale topruiters, een virtuele eventingwedstrijd, een spel op de mobiel en een Duitsland tegen Nederland cup voor vierspannen. 

Beelden van hoogtepunten

Ook worden er hoogtepunten getoond van enkele van de beroemdste proeven ter wereld van de afgelopen jaren. De Rolex Grand Prix, Mercedes-Benz Nations Cup, Deutsche Bank Price en Co. zijn verrijkt met actuele commentaren van ruiters, achtergrond verhalen, leuke weetjes en veel niet eerder gepubliceerd materiaal.

‘CHIO-sfeer bij de mensen thuis’

“Natuurlijk wilden we allemaal een live-evenement op onze traditionele Aachener Soers”, zegt ALRV-president Carl Meulenbergh, “maar ik weet zeker dat het digitale evenement veel van de legendarische CHIO-sfeer bij de mensen thuis zal brengen zal brengen. “

Bron CHIO Aken

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “CHIO Aken gaat digitaal

  • marcel dufour

    “maar ik weet zeker dat het digitale evenement veel van de legendarische CHIO-sfeer bij de mensen thuis zal brengen zal brengen“, zegt ALRV-president Carl Meulenbergh.

    Ik weet zeker van niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook