Ga naar hoofdinhoud

Daniel Coyle en Legacy winnen na Rotterdam ook in Aken

Daniel Coyle met Legacy. Foto: CHIO Aachen/ Michael Strauch

Daniel Coyle heeft zijn Chippendale Z-dochter Legacy de afgelopen tijd zeer goed aan het springen. De Zangersheide-gefokte merrie won vorige week de Tabel A 1,50m op CHIO Rotterdam én werd tweede in de Grand Prix. Vandaag kon de combinatie weer een overwinning op hun palmares bijschrijven. Ze vormden een klasse apart in de vijfsterren 1,50m over twee fasen.

Maar liefst 25 combinaties bleven beide fasen foutloos, maar niemand kon aan de tijd van Coyle en zijn merrie tippen. De Ierse ruiter troefde Fransman Simon Delestre en KWPN-hengst I. Amelusina R (v. Dexter R) met 29,53 seconden op de teller met twee tienden van een seconde af. Colombiaan Roberto Teran Tafur finishte met BP Wakita (v. Pacino) in 30,74 en mocht daarmee het derde prijzengeld in ontvangst komen nemen.

Kim Emmen en Lars Kersten hielden in beide fasen de teller op nul. Emmen viel met Edgar (v. Warrant) met 31,98 seconden en een tiende plaats nog net binnen de prijzen, Kersten en Big Beauty Z (v. Big Star Jr. KZ) klokten 37,06 en eindigden op plaats 21.

Uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.