Ga naar hoofdinhoud

Glamourdale over de 80% in Akense Intermédiaire I

Update met video
Charlotte Fry met Glamourdale Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Gertjan van Olst was afgelopen donderdag al diep onder de indruk toen zijn trots Glamourdale (Lord Leatherdale x Negro) de Prix St. Georges won. Paarden had hij al wel eerder in Aken lopen, maar een paard dat won nog nooit. "En dat is toch wel heel bijzonder", zei hij vlak na de prijsuitreiking van de Prix St. Georges. Vandaag in de Intermédiaire I ging er nog een schepje bovenop bij de vooormalig KWPN-keuringskampioen. Met Van Olst-stalamazone Charlotte Fry ging hij over de 80%.

80% in de Lichte Tour komt maar zelden voor en in Aken zitten ook niet de minste juryleden. Glamourdale flikte het vanavond met Charlotte Fry en scoorde nog een dikke 80 ook: op 80,412% kwamen de vijf juryleden en Magnus Ringmark uit Zweden kwam zelfs op 82,206% uit. Alleen Monique Peutz zat net onder de 80 met 79,118%.

Joyce Heuitink tweede met dik 73%

Joyce Heuitink werd net zoals in de Prix St. Georges tweede met haar topper Gaudi Vita (Apache x Welt Hit II). In de Intermédiaire I was er vandaag 73,265% voor het Nederlandse duo.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook