Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse eventingpaarden door de veterinaire keuring op CHIO Aken

Foto Lonneke Ruesink

De Nederlandse eventingpaarden zijn in Aken voor de veterinaire keuring gebracht en allemaal door. Alle deelnemende paarden aan de SAP-Cup kwamen door de keuring. Met uitzondering van Tacoma d’Horset, het paard van de Japanse ruiter Kazuma Tomoto. Hij kwam niet door de veterinaire keuring en komt vandaag niet meer aan de start. Vanmorgen is gestart met het onderdeel dressuur. Eind van de middag (aanvang 17.45 uur) staat in de SAP-CUP het springen op het programma.

 

Bron: Bron: Horses.nl/CHIO Aachen

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook