Ga naar hoofdinhoud

Net geen top drie voor Jur Vrieling in openingsrubriek

Jur Vrieling en Dallas VDL - Foto: Equitaris.de/Tanja Becker

De officiële opening van CHIO Aken staat pas voor later vandaag op het programma, maar de springruiters hebben zich vast kunnen opwarmen in een 1,45m-rubriek op tijd. Jur Vrieling was in deze openingsrubriek met Dallas VDL (v. Douglas) goed voor de beste Nederlandse prestatie en eindigde op de vierde plek.

Slechts acht combinaties kwamen zonder strafpunten aan de finish en Olivier Robert was met Vadrouille d´Avril (v. Popayann) met afstand het snelst van deze acht. De Fransman galoppeerde in 67,59 seconden over de streep en was de enige, die onder de 68 seconden bleef.

Top drie

Laura Kraut was ook snel met Berdenn de Kergane (v. Quaprice Bois Margot) en mocht zich als tweede opstellen voor de prijsuitreiking met haar foutloze rit in 68,28 seconden. De Amerikaanse amazone was op haar beurt ook weer twee seconden sneller dan Marcus Ehning, die het beste thuisresultaat neerzette met Calanda (v. Calido).

Vrieling was met zijn rit in 70,47 seconden net iets te langzaam om Ehning uit de top drie te houden. De Duitser klokte af op 70,27 seconden.

 

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook