Ga naar hoofdinhoud

Overzichtspagina CHIO Aken 2019

Openingsceremonie CHIO Aken 2019 Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Volg Horses.nl om geen enkel moment te missen van het walhalla van de paardensport, CHIO Aken. Aken begon afgelopen weekend al met voltige, gisteren werd er voor het eerst gesprongen op het heilige gras en volgde de officiële opening van Aken 2019. Natuurlijk is ClipMyHorse.tv er dit jaar ook bij om alles live uit te zenden en zendt WDR zo'n 30 uur aan paardensport uit. Op deze pagina vindt u een link naar alle berichtgeving en handige links.

Klik hier voor alle berichtgeving over CHIO Aken

Handige links

Programma
Startlijsten & Uitslagen
Livestream
Meer informatie

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook