Ga naar hoofdinhoud

Theodorescu: ‘Dinja is iemand waarmee we rekening moeten gaan houden’

Dinja van Liere met Hermès (v. Easy Game) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Joop van Uytert mocht zojuist in Aken naar voren komen om gehuldigd te worden met zijn negenjarige Hermès. De kürwinst ging vandaag aan de neus van zijn hengst en Dinja van Liere voorbij, maar overall was Hermès het 'Punktbeste Pferd' in het Deutsche Bank Stadion dit jaar. En misschien nóg wel mooier waren de woorden van de Duitse bondscoach Monica Theodorescu in de persconferentie: "Dinja van Liere is definitief iemand waar we de komende jaren rekening mee moeten gaan houden."

En vanuit alle Duitse hoeken komt er lof voor Dinja van Liere en Hermès. De bekende Duitse paardensportcommentaror Carsten Sostmeier stak zijn bewondering voor Dinja van Liere en Hermès niet onder stoelen of banken en was lyrisch na de kür. Hetzelfde geldt voor Kim Kreling van ClipMyHorse. En natuurlijk van het publiek in de Soers.

En lof voor de combinatie komt niet alleen uit Duitsland. Eurodressage cheffin Astrid Appels schreef over de Grand Prix: Dinja van Liere lanceerde haarzelf als het nieuwe gezicht van de Nederlandse dressuur: met een lichte en harmonieuze manier van rijden.

Bron: Horses.nl/Eurodressage

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Theodorescu: ‘Dinja is iemand waarmee we rekening moeten gaan houden’

  • MJ Kochx

    Dinja had van mij de Kür mogen winnen … Super gereden en net ff wat klassieker in de Pi-Pa (gaat meer zitten) dan de nieuwe ster van Isabell, maar ja, het is Aken en het is Isabell en ze reed een supergoede proef met nieuweling Qantaz.
    Krijgen we volgens jaar de strijd tussen de Easy Games Dalera en Hermes? Ik hoop het!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook