Ga naar hoofdinhoud

Vader en zoon Chardon in top vijf openingsrubriek, Boyd Excell naar recordscore

IJsbrand en Bram Chardon zijn aan CHIO Aken begonnen met een vierde en vijfde plaats in de openingsrubriek voor vierspannen. Bram Chardon stuurde zijn vierspan naar 43,46 punten en moest daarmee nog wel zijn meerdere erkennen in zijn vader, die uitkwam op 40,63 punten. De dressuurproef telt niet mee voor het team- of individuele klassement.

Boyd Excell vormde een klasse apart in de rubriek, waarin de dressuurproef 8A werd uitgeschreven. Een proef uit het boekje leverde hem een score van 28,70 punten op, waarmee hij zijn eigen record (30,08) aan diggelen reed.

Uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook