Ga naar hoofdinhoud

Voormalig Wereldkampioen Garant wint Youngster-finale in Aken

Willem Greve met Garant (v. Warrant). Foto: FEI/Dirk Caremans

Garant (v. Warrant), voormalig Wereldkampioen bij de vijfjarige springpaarden met Willem Greve, won met Beezie Madden vanavond de finale van de Youngster Cup in Aken. Willem Greve, die sowieso al in zijn nopjes was met de prestatie van Carambole in de Preis von Nord-Rhein Westfalen gisteren, kan dus vanavond ook nog een biertje drinken op Garant.

De door de Gebr. Bosch gefokkte Garant was met 43,40 seconden net iets sneller in de barrage dan een andere KWPN’er. De door Paardenhouderij Boeve V.O.F. gefokte H. Big Action (Action-Breaker x Big Star) deed met de Braziliaan Eduardo Menezes 43,51 seconden over het barrageparcours. Nog een 43 secondenrondje reed Lars Niebergs zoon Gerrit met de Westfaalse Ben (Sylvain x Quincy Jones). Beste Nederlander in de youngsterfinale was Jur Vrieling met Fiumicino van de Kalevallei (Plot Blue x Nabab de Reve), hij werd 6e.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook