Ga naar hoofdinhoud

Vrieling en Glasgow niet naar Aken, Kuipers en Charley in team

Doron Kuipers, hier met Charley Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De KNHS maakte vanmorgen in een persbericht het team voor de landenwedstrijd springen op CHIO Aken bekend, maar ondertussen ziet dat team er al weer anders uit.  Jur Vrieling en VDL Glasgow van 't Merelsnest komen niet in actie in Aken en reserveruiter Doron Kuipers heeft met Charley nu een vaste plek in het team. Dat bevestigt bondscoach Rob Ehrens aan Horses.nl. 

Jur Vrieling heeft stuivertje gewisseld met Doron Kuipers. Hij is nu reserve in Aken. Niet met Glasgow, maar met Davall (v. Zavall VDL).

Het team voor Aken ziet er nu al volgt uit:

– Marc Houtzager (Rouveen) – Sterrehof’s Calimero (v.Quidam de Revel)
– Willem Greve (Markelo) – Zypria S (v.Canturo)
– Maikel van der Vleuten (Someren) – Dana Blue (v.Mr Blue)
– Doron Kuipers (Mijnsheerenland) – Charley (v.Calido)

Reserve

– Jur Vrieling (Holwierde) – Davall (v. Zavall VDL)

Bron: Horses.nl

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook