Ga naar hoofdinhoud

Zoer en Moerings vechten strijd uit op scherpst van de snede

Albert Zoer, hier met Gigolo Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de tweede arena op CSI Twente werd CSI2* werd een spannende strijd uitgevochten. De twee snelheidsduivels Albert Zoer en Bas Moerings waren erg aan elkaar gewaagd. Toch moest de pas twintigjarige Moerings met Hervesther (v. Elvis ter Putte) zijn meerdere erkennen in routinier Albert Zoer in het zadel van Freedom (v. Larino). 

Zoer stuurde de negenjarige  schimmelhengst naar de overwinning door te finishen in de tijd van 37,71 seconden. Moerings had met de twee jaar jongere vosruin 0,07 seconden meer nodig.

Ongekend spannend

De gehele top vijf waren aan elkaar gewaagd. De top drie werd compleet gemaakt door Conor Drain met Diarado-zoon Dialetto PS. Hij had 38,12 seconden nodig om foutloos het parcours af te leggen. Slechts 0,01 seconden langzamer was Rolf-Göran Bengtsson in het zadel van Cassilano Jmen. Daaropvolgend had Ellen Zwijnenberg met Boncetto weer 0,01 seconden meer nodig dan Bengtsson.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook