Ga naar hoofdinhoud

Bondscoach Mans Buurman maakt EK-equipe bekend

Mans Buurman, bondscoach pony's eventing Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Van 13 tot en met 18 augustus wordt in het Poolse Strzegom het EK voor pony’s verreden. Zoals gebruikelijk komen er ponycombinaties in actie in de disciplines dressuur, eventing en springen. Eventing bondscoach Mans Buurman heeft zijn selectie bekend gemaakt.

Afgelopen weekend reden de ruiters van Mans Buurman in Strzegom, op de locatie waar ook het EK plaatsvindt, hun laatste observatiewedstrijd. Na solide prestaties van zijn pupillen in Polen heeft Buurman onderstaande combinaties geselecteerd:

Team:
– Daniel Haver met Zeb (v. Justice H.R.)
– Sterre van Houte met Secret Benny (v. Murvey Benny), reserve pony: Fernhill First Lady (v. Seoigeach)
– Lisa Joosse met Rathcline Dream (v. Gwennic de Goariva)
– Michelle Swinkels met Snow (v. onbekend)

Individueel:
– Senna van Houte met Naughty Boy (v. Verdi DE)

Dressuur- en springteams

Dressuurbondscoach Imke Schellekens-Bartels heeft haar afvaardiging ook bekend gemaakt. De combinaties die Nederland gaan vertegenwoordigen in het springen worden later bekend gemaakt door bondscoach Edwin Hoogenraat.

Bron: Persbericht KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook