Ga naar hoofdinhoud

Robin Heiden rijdt naar tweede stek in eerste deel Junioren landenwedstrijd

Nadat gisteren de landenwedstrijd van de Junioren stilgelegd werd, moest Robin Heiden nog aan de start verschijnen. De amazone zette haar beste beentje voor en kreeg van de jury 72.788% toegekend. De Duitse Jana Lang staat nog op kop.

De landenwedstrijd moest even gepauzeerd worden vanwege dreigend onweer, maar niet veel later vond deze toch doorgang en moest Robin Heiden als tweede Nederlandse nog aan de start komen. Heiden stuurde Gasmonkey (v.Tuschinski) naar een goede score van 72.788% en moest hiermee enkel de Duitse Lang voor haar dulden in de tussenstand. Lang scoorde namelijk 74.515% en pronkt daarmee tot nu toe bovenaan de uitslagen.

Tweede deel

Vandaag zal het tweede deel van de landenwedstrijd verreden worden en zullen Evi van Rooij en Sanne van der Pols de Nederlandse eer verder verdedigen. Shanna Baars kwam met Fernando (v.Westpoint) al voor de pauze in de ring en staat met 69.151% voorlopig achtste.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!