Ga naar hoofdinhoud

Teamzilver voor Nederlandse Children

Kebie Raaijmakers met Happy Feet. Foto: Paardenkrant

Het lag heel dichtbij maar met een minimale afstand heeft het Nederlandse Children-team (245,201 punten) zilver gewonnen op het EK in Hongarije. Het goud ging naar Duitsland (245,468 punten). Voor Nederland zette Kebie Raaijmakers met Happy Feet de hoogste score van dik 83% neer.

Op de tweede dag van de landenwedstrijd kwamen vandaag voor Nederland Kebie Raaijmakers met Happy Feet (Tuschinski x Animo) en Maura Knipscheer met Amaretto (Krack C x Jazz) in de baan en beide scoorden ruim boven de tachtig procent. De proef van Raaijmakers werd beloond met 83,417% en Knipscheer zette 82,825% op de borden.

Veerle Farla en Veerle van Hof

Gisteren, op de eerste dag van de landenwedstrijd, scoorde Veerle Farla met Formidable (Tango x Purioso) 78,959% en Veerle van Hof met Don Diablo (Westpoint x Polansky) 76,092%. Die laatste score werd uiteindelijk het wegstreepresultaat voor de teamscore.

Brons voor Frankrijk

Het Nederlandse team van bondscoach Imke Schellekens-Bartels bleef ruimschoots voor op de overige concurrentie. Met een totaalscore van 217,376 won Frankrijk het brons.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook